BEKLEN

a Nagykunsági Civil Társadalomért Alapítvány

Hírek

Kiválasztásra került "A Fekete István Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpont élménypedagógia és ismeretterjesztéssel összefüggő eszközfejlesztése és szemléletformálási programjainak lebonyolítása" c. pályázatunk kapcsán a beszerzendő eszközök listája:

Bővebben: Élménypedagógia és ismeretterjesztéssel összefüggő eszközfejlesztés a Fekete István Oktatóközpontban

A "Beklen" a Nagykunsági Civil Társadalomért Alapítvány "Tájgazdálkodással a biológiai sokféleségért és élelmiszer-biztonságért" programjának keretén belül a Fekete István Oktatóközpontban 2010. március 2-án tartotta meg a soron következő gazdafórumát.

Bővebben: Tájgazdálkodással a biológiai sokféleségért és élelmiszerbiztonságért

A "Beklen" a Nagykunsági Civil Társadalomért Alapítvány tisztelettel meghívja a soron következő gazdafórumára, melynek címe:
"Tájgazdálkodással a biológiai sokféleségért és az élelmiszer-biztonságért"
F-66-07-00112

Bővebben: Tájgazdálkodással a biológiai sokféleségért és az élelmiszer-biztonságért

Aláírásra került A Fekete István Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpont élménypedagógia és ismeretterjesztéssel összefüggő eszközfejlesztése és szemléletformálási programjainak lebonyolítása c. pályázatunk kapcsán Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatával a támogatási szerződés, így az alábbi programok lebonyolítására nyílik lehetősége alapítványunknak, az Izland, Liechtenstein és Norvégia által támogatott EGT finanszírozási mechanizmus és a Norvég finanszírozási mechanizmus támogatásával:

Bővebben: Élménypedagógia és ismeretterjesztéssel összefüggő eszközfejlesztés a Fekete István Oktatóközpontban

A "Beklen" a Nagykunsági Civil Társadalomért Alapítvány "Tájgazdálkodással a biológiai sokféleségért és élelmiszerbiztonságért" programjának keretén belül a Fekete István Oktatóközpontban 2009. október 30-án tartotta meg a soron következő gazdafórumát.

Bővebben: Tájgazdálkodással a biológiai sokféleségért és az élelmiszer-biztonságért